This site uses cookies to help give you the best possible user experience. By continuing to browse this site you give consent for cookies to be used!
  • South-East European Cooperation Network
    Platform for regional cooperation

  • office@seenet.eu

    +359 88 7700458

Library

Истражување: Образование и религија

Истражување: Образование и религија

Владимир Божиновски, Марјан Николовски

2018-11-20
Download article

Институтот за политички истражувања Скопје – „ипиС“ заедно со интернет порталот „религија.мк“, а со поддршка на Фондацијата „Конрад Аденауер“ го реализираа четвртото истражување од проектот „Македонија како мултиконфесионално општество“ кои ја анализираат перцепцијата на граѓаните за прашања поврзани со влијанието на религијата во македонското општество.